Financiële administratie – belastingaangifte – jaarrekeningen

Net zo goed als een accountantskantoor, maar tegen een gunstiger tarief

Waar kun je het beste zijn voor je administratie als starter of zzp’er? Bij een accountant of een administratiekantoor? Beide leveren dezelfde diensten, zoals de aangifte omzet- en inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarrekening. Het verschil is, dat administratiekantoren geen accountantsverklaringen mogen afgeven op grond van de wet, maar in veel gevallen is dit ook niet nodig! De eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof) en maatschap hoeven hun jaarrekening niet te laten controleren door een accountant. Bovendien hoeft een besloten vennootschap (bv) dit pas te doen indien aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Met andere woorden: als eenmanszaak, vof, maatschap of kleine bv ben je bij Grauwmans Adviesburo in Bavel (bij Breda) aan het juiste adres. Net zo goed als een accountantskantoor, maar vaak tegen een veel gunstiger tarief dan bij  een accountantskantoor.

De financiële diensten van Grauwmans Adviesburo op een rij:

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Aangiften omzetbelasting
  • Aangiften loonheffingen
  • Aangiften inkomstenbelasting
  • Het opmaken van de jaarrekening
  • Het opmaken van tussentijdse rapportages
  • Advies

Wil je zelf je boekhouding doen? Wij kunnen je voorzien van een uitstekend boekhoudprogramma. Uiteraard controleren wij die, want zo signaleren wij namelijk zaken die je zelf niet opmerkt of waarvan je geen kennis hebt. Bovendien kunnen wij je tijdig en passend adviseren indien wij inzicht hebben in je financiële situatie.

Overstappen

Ben je op zoek naar een administratiekantoor of ben je je aan het oriënteren op een ander administratiekantoor? Je bent welkom voor een vrijblijvend gesprek. Aangezien wij begrijpen dat je druk bent met je eigen bedrijf, komen wij ook graag ‘s avonds of in het weekend bij jou langs!

Net zo goed als een accountantskantoor, maar tegen een tarief dat vaak 20% lager is.