Nieuws

Business Dagen West-Brabant

Grauwmans Adviesburo is aanwezig op stand 41.

Bent u al AVG proof?

Ontvangt u ook mails van leveranciers en klanten betreft de privacy wetgeving, met de vraag of u maar even een (sub)verwerkersovereenkomst wilt tekenen? Dit heeft alles te maken met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die met ingang van 25 mei 2018 intreedt. De wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Bent u nog niet AVG proof wacht dan niet te lang en voorkom boetes. Grauwmans Adviesburo geeft u graag advies of helpt u bij het implementeren.

Na de succesvolle editie van vorig jaar, met ruim 1500 bezoekers, organiseert de Business Club op dinsdag 29 mei voor het derde jaar op rij de NAC Business Fair.

Hét evenement van en voor NAC-sponsoren. Dit keer is de grasmat van het Rat Verlegh Stadion het decor. De NAC Business Fair is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Ook Grauwmans Adviesburo is aanwezig op 29 mei.

U bent van harte uitgenodigd om die dag een kijkje te komen nemen in het Rat Verlegh Stadion!

U dient zich vooraf wel even aan te melden via www.nac.nl/businessfair en maak kans op een sponsorpakket t.w.v. € 5.000,- excl. BTW.


Meer informatie

Wat je ambitie ook is, kom naar de Kamer van Koophandel Startersdag op zaterdag 10 maart.
Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Er komt veel kijken bij het starten van je eigen bedrijf en daar helpen we je graag bij.

Wat: KVK Startersdag
Wanneer: zaterdag 10 maart van 10.00 – 16.00 uur
Waar: Breepark Breda
Toegang: gratis

https://www.kvk.nl/evenementen/startersdag-2018/

Download hier de Checklist Aangifte Inkomstenbelasting 2017.