Financiële administratie – belastingaangifte – jaarrekeningen

Net zo goed als een accountantskantoor, maar vaak tegen een gunstiger tarief

Wat is het verschil tussen een accountants- en administratiekantoor? Beide leveren dezelfde diensten, zoals de aangifte omzet- en inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarrekening. Het verschil is, dat administratiekantoren geen accountantsverklaringen mogen afgeven op grond van de wet, maar in veel gevallen is dit ook niet nodig! De eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof) en maatschap hoeven hun jaarrekening niet te laten controleren door een accountant. Bovendien hoeft een besloten vennootschap (bv) dit pas te doen indien aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Met andere woorden: als eenmanszaak, vof, maatschap of kleine bv bent u bij Grauwmans Adviesburo uit Bavel aan het juiste adres. Net zo goed als een accountantskantoor, maar vaak tegen een gunstiger tarief.

De financiële diensten van Grauwmans Adviesburo op een rij:

  • Financiële- en salarisadministratie
  • Aangiften omzetbelasting en loonheffingen
  • Het opmaken van tussentijdse rapportages en jaarrekeningen
  • Aangiften vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting
  • Financierings-, verzekerings-, pensioenadvies
  • Bedrijfsdvies

Gratis overstappen

Bent u niet tevreden over uw huidige accountant of administratiekantoor of wellicht denkt u dat u veel te veel betaalt? Overstappen gaat makkelijker dan u misschien denkt! Laat u gerust eens vrijblijvend door ons informeren.

De volgende aandachtspunten helpen u misschien op weg:

  • Bent u niet verplicht een accountantscontrole uit te laten voeren? Dan kunt u ook bij een administratiekantoor terecht voor uw jaarrekening.
  • Vraagt u uzelf af of uw huidige adviseur te duur is? Vergelijk dan onze tarieven met die van anderen. Bij een “groot” accountantskantoor betaalt u ook voor het imago, het grote kantoor en alle mensen die er werken!
  • Overweegt u uw boekhouding zelf te doen? Dat kan, wij hebben een uitstekend boekhoudprogramma voor u. Wij controleren uw boekhouding en signaleren zaken die u zelf niet opmerkt of waarvan u geen kennis heeft. Wij kunnen u tijdig en passend adviseren indien wij altijd inzicht hebben in uw financiële situatie.
  • Overstappen kan op ieder moment en het inrichten doen wij gratis.

Bent u op zoek naar een administratiekantoor of aan het oriënteren op een ander administratiekantoor?

De eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof) en maatschap hoeven hun jaarrekening niet te laten controleren door een accountant.