ingrid

Ingrid Loonen

Ingrid is al meer dan 20 jaar werk­zaam bij Grauwmans Adviesburo in Bavel. Zij is voor bijna iedereen een bekend gezicht. Bij Ingrid kunt u terecht voor aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzet­belasting, vennootschaps­belasting, jaar­rekeningen, salaris­berekeningen en al uw vragen.

daniele

Daniële van Meerkerk

De vrolijke noot van het bedrijf boekt graag uw boek­houding en zorgt er voor dat aan het eind van de periode alles op orde is. Zo kan zij de aangifte omzet­belasting verzorgen en de jaar­rekening opmaken. Daniële bewaakt en be­heert tevens onze debiteuren, zodat onze rekeningen ook netjes op tijd betaald worden.

angele

Angèle Schoenmakers

Als u ons kantoor belt, is de kans groot dat u Angèle aan de lijn krijgt. Deze duizend­poot ordent graag administraties, vult met liefde en plezier de omzetbelasting voor veel bedrijven in, maakt jaar­rekeningen en onder­steunt Ingrid met diverse hand- en span­diensten.

michel

Sanne van de Wiel

Sanne is de jongste telg binnen Grauwmans en is in 2020 het team van Grauwmans komen versterken. Sanne verwerkt voornamelijk de automatisch aangeleverde administraties van onze klanten en verzorgt voor hen de aangifte omzetbelasting. Naast haar werk heeft Sanne het druk met verzorgen en berijden van haar paarden.

debby

Nico Hulsbos

Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector mogen we Nico gepokt en gemazeld noemen. Nico is vanaf 2020 werkzaam bij Grauwmans Adviesburo. De moeilijke vraagstukken brengen wij binnen ons kantoor graag bij hem onder en Nico bijt zich daar helemaal in vast. Naast zijn werk is Nico een fervent skiër en brengt menig vakantie in de sneeuw door.

michel

Michel Heberlé

Michel Heberlé is samen met zijn partner Debby eigenaar van Grauwmans Adviesburo. Michel heeft zijn sporen ruim verdiend in het bedrijfsleven en als ondernemer. Hij adviseert ondernemers graag en het is ook zijn credo: Het eerste uur is gratis, daarna gaat u geld verdienen. Michel kan goed met ondernemers sparren over hun resultaat of het uitblijven daarvan. Hij geeft u graag nieuwe inzichten en omdat hij zelf ook ondernemer is, begrijpt hij ook waar ondernemers tegenaan lopen.

debby

Debby Cartwright

Debby zorgt voor een nieuwe wind binnen Grauwmans Advies­buro. Niet alleen regelt zij de marketing voor Grauwmans, maar ook voor andere bedrijven. Voor het ontwerpen van een logo, briefpapier of huis­stijl, voor een nieuwe website of het optimaliseren van uw huidige website, voor het ontwikkelen van nieuws­brieven, folders, (personeels)advertenties, opzetten en onderhouden van social media, u kunt voor al deze zaken (en meer) bij Debby terecht!

Maak gerust eens vrijblijvend een afspraak. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend, want net als u weten wij wat het is om een eigen zaak te hebben.