daniele

Daniële van Meerkerk

De vrolijke noot van het bedrijf boekt graag uw boek­houding en zorgt er voor dat aan het eind van de periode alles op orde is. Zo kan zij de aangifte omzet­belasting verzorgen en de jaar­rekening opmaken. Daniële bewaakt en be­heert tevens onze debiteuren, zodat onze rekeningen ook netjes op tijd betaald worden.

angele

Angèle Schoenmakers

Als u ons kantoor belt, is de kans groot dat u Angèle aan de lijn krijgt. Deze duizend­poot ordent graag administraties, vult met liefde en plezier de omzetbelasting voor veel bedrijven in, maakt jaar­rekeningen en onder­steunt Ingrid met diverse hand- en span­diensten.

ingrid

Ingrid Loonen

Ingrid is al meer dan 20 jaar werk­zaam bij Grauwmans Adviesburo in Bavel. Zij is voor bijna iedereen een bekend gezicht. Bij Ingrid kunt u terecht voor aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzet­belasting, vennootschaps­belasting, jaar­rekeningen, salaris­berekeningen en al uw vragen.

michel

Michel Heberlé

Zoals u wellicht vernomen heeft, is Michel Heberlé samen met zijn partner Debby per 1 oktober 2017 nieuwe eigenaar van Grauwmans Adviesburo. Michel heeft zijn sporen ruim verdiend in het bedrijfsleven en als ondernemer. Hij adviseert ondernemers graag en het is ook zijn credo: Het eerste uur is gratis, daarna gaat u geld verdienen. Michel kan goed met ondernemers sparren over hun resultaat of het uitblijven daarvan. Hij geeft u graag nieuwe inzichten en omdat hij zelf ook ondernemer is, begrijpt hij ook waar ondernemers tegenaan lopen.

debby

Debby Cartwright

Debby zorgt voor een nieuwe wind binnen Grauwmans Advies­buro. Niet alleen regelt zij de marketing voor Grauwmans, maar ook voor andere bedrijven. Voor het ontwerpen van een logo/huis­stijl, voor een nieuwe website of het aanpassen van uw huidige website, voor het ontwikkelen van nieuws­brieven, folders, (personeels)advertenties, opzetten en onderhouden van social media, u kunt voor al deze zaken (en meer) bij Debby terecht!

Maak gerust eens vrijblijvend een afspraak. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend, want net als u weten wij wat het is om een eigen zaak te hebben.